Over ons

EXPERTISE & PASSIE: DAAR STAAN WIJ VOOR !

Er zijn heel wat verkopers die winkelbenodigdheden aanbieden, zowel on- als offline. Waarom dan precies bij etipro.nl kopen ?

Heel eenvoudig: bij ons gaan vakkennis en een breed assortiment hand in hand, met alle voordelen van een online shopervaring. Bestel gemakkelijk van huis uit, of onderweg via onze mobile shop. U bepaalt, zonder hierbij hoeven om te kijken naar openingstijden van winkels of het veilige transport van uw bestelling.

Competent en professioneel advies

Ontdek het comfort van online bestellen, zonder hierbij in te moeten leveren op goed advies en de beste service. Als uw online leverancier, staan wij altijd voor u klaar om u met goed advies bij te staan. Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze productspecialisten. Wij geven individueel advies en vinden zo ook voor u, gegarandeerd de perfecte prijstang naargelang uw behoefte. Op zoek naar een oplossing 'op maat' ? Geen enkel probleem. Ook hierbij helpen onze vakbekwame collega's van onze klantenservice u graag verder.

Uitstekende marktpositie in heel Europa

Etipro.nl maakt deel uit van het moederbedrijf dat al onze onlineshops exploiteert. Dankzij een internationale blik, het multishop concept en een jarenlange ervaring als retail leverancier, bieden wij onze klanten altijd een ruim assortiment, gecombineert met de prettigste shopbelevenis. Naast onze sterke focus op onze klanten en op een competetieve prijzen, staan wij ook borg voor de allerbeste kwaliteit van onze producten en diensten, dewelke vooraf uitgebreid zijn getest.

Dankzij onze kennis en ons trouw cliënteel hebben we de afgelopen jaren een enorme groei gekend; PROFESSIONEEL & FLEXIBILEIT zijn onze kenmerken om zodoende onze klanten tevreden te stellen. We onderzoeken steeds nieuwe toepassingen en technologieën om u van dienst te kunnen zijn.

Aarzel niet ons te contacteren voor een oplossing op maat van uw behoefte.

We heten u alvast van harte welkom.

Ons team

cms-img