Veilige betalingswijzen

1. Betalen met een betaalkaart

Wij accepteren bankbetaalkaarten, Visa, Eurocard en Mastercard.

Wij werken samen met vertrouwde partners om de veiligheid van uw betaling te waarborgen met een beveiligde en versleutelde verbinding. Tijdens de betaling duidt het securiteit symbool aan dat uw verbinding beveiligd is.

Het bedrag wordt gedebiteerd bij bevestiging van uw bestelling, op voorwaarde dat de betreffende betaalcentra het debet op uw rekening toestaan.

Indien dit niet het geval is, wordt uw bestelling niet behandeld. Het beveiligingssysteem Secure Socket Layer zorgt voor de versleuteling van uw bankgegevens tijdens de overdracht.

2. Betalen met Paypal

Wij accepteren betalingen met Paypal

PayPal is een methode om veilig en snel online betalingen te verrichten zonder uw financiële gegevens door te geven.

PayPal beschermt de gegevens van uw betaalkaart met de beste systemen voor beveiliging en fraudepreventie op de markt. Als u PayPal gebruikt, worden uw financiële gegevens nooit doorgegeven aan de handelaar.

3. Betalen met een overschrijving

Vanaf een koopbedrag van € 200 (inclusief verzendingskosten) biedt wij u de mogelijkheid om per overschrijving te betalen.

Als u deze betaalwijze kiest, ontvangt u het referentienummer van uw transactie en onze bankgegevens. Zo kunt u ons uw overschrijving toesturen met vermelding van deze referentie.

Opdat uw bestelling snel verwerkt zou kunnen worden, raden we aan om uw overschrijving zo spoedig mogelijk uit te voeren of te opteren voor betaling met een bankkaart .